De stad Bilbao bezoeken!

bilbao

Wanneer de zomervakanties naderen beginnen mensen altijd zin te krijgen in de vakantie, maar beter gezegd krijgen zin om op vakantie te gaan. Populaire vakantiebestemmingen zoals Frankrijk, Italië en Spanje worden in die dagen dan ook volop geboekt. Zoals Spanje, een groot land met allerlei verschillende steden en dorpjes waar je heerlijk kan verblijven. Spanje is daarbij ook een van de meest toeristische landen en is enorm druk tijdens de zomervakantie, natuurlijk heb je ook minder toeristische stukjes waar je heen kunt. Zo ook de stad Bilbao, dit is een gemeente en een stad waar het direct de grootste stad van de regio Baskenland. Het is een mooie plek waar je allerlei leuke activiteiten hebt en veel verschillende bezienswaardigheden, aangeraden wordt is om minimaal drie dagen in deze plek te zijn. 

bilbao

Wat kan je in de Spaanse stad doen?

In de Spaanse stad Bilbao heb je allerlei mooie bezienswaardigheden die je zeker gezien moet hebben, daarnaast zijn er ook verschillende activiteiten die bekend staan in de mooie stad. Een aantal bekende bezienswaardigheden /activiteiten zijn:

  • Guggenheim museum
  • Santiago Kathedraal
  • Oude gebouwen
  • De brug die door de stad loopt
  • Musea

In de stad kan je vooral veel cultuur snuiven, je hebt allerlei mooie gebouwen die veel mensen prachtig vinden om te bekijken. Ook heb je een prachtige rivier die overbrugt is waar je overheen kan lopen. Langs deze rivier zijn allerlei dorpjes gelegen waar je mooie oude huisjes en gebouwen kan vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *