Met pasen erop uit

vakantiepark Pasen

Wat is er nu lekkerder dan de eerste zonnestralen te voelen tijdens Pasen tijdens je vakantie, natuurlijk ben je op vakantiepark Pasen welkom om al vroeg in het jaar te genieten van de Leistert. In je eigen tent, vouwwagen, caravan of de luxe bungalow die je hebt gehuurd begin je de dag met een heerlijk paasontbijt. Net zoals alle andere vakanties is er voor de kinderen erg veel te doen, het animatieteam maakt er met Pasen ook weer een geweldige tijd van voor jong en oud. 

Paaseieren zoeken

Natuurlijk kun je op het vakantiepark Pasen niet zonder eieren zoeken, met Pluck & Pien is dit mogelijk. Ook op andere momenten tijdens je vakantie is er meer dan voldoende te doen op het park, bijna alle faciliteiten zijn gratis om aan deel te nemen. In de indoor plaza zijn er leuke speeltoestellen voor de kinderen, is het mooi weer dan kun je ook buiten van de vele mogelijkheden om te spelen gebruik maken. Ook om te zwemmen zijn er goede mogelijkheden om binnen en buiten te zwemmen.

vakantiepark Pasen

Kies waar je wilt overnachten

Tijdens de paasdagen zijn er vele mogelijkheden om te overnachten op het vakantiepark Pasen, of je nu met je eigen tent komt of je huurt een luxe bungalow waar je met familie en vrienden van kunt genieten. Wil je echt genieten tijdens je vakantie, dan is het geweldig als je eigen sanitair bij je plaats hebt. Zelfs een infrarood sauna is mogelijk, als dit geen ontspannen vakantie wordt? 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *